dvanácté společné pročištění

Datum: 13.04.2021 | Vložil: Kája

Máme za sebou dvanácté hromadné pročištění jehož součástí je zastavení či izolování ZLA které se šíří jako mor. Tohle pročištění bylo opravdu velmi zvláštní, nepátrám však po příčinách jen přijímám výsledek jaký je. Je opravdu zajímavý a to i pro mne jako člověka, který přece jen s pročišťováním pracuje již nějaký ten pátek. Bylo zničeno více jak 3 700 entit a to je opravdová nálož. Neříkám že mne nezajímá osobně odkud se vzali a u koho či čeho byly zrušeny, ale časový prostor mám jen jeden a ten mi nedovolí po tom podrobně pátrat. Pro mne je důležité že tomu tak je a absolutně o tom nepochybuji že tomu tak je a odkud to skutečně v dané chvíli pro mne samotného zase není podstatné. Bylo také odvedeno enormní množství Duší a to číslo je 475. I tohle je obrovské číslo. V posledních dnech jsem se setkal s vícero útoky vůči mé osobě a samozřejmě že to nejsou náhody a vždy to půjde od těch blízkých, ale i na to jsem si zvykl protože vím jak to funguje navíc se k nám zde nepochybně dostane jen zlomek zbytek naši ochránci a průvodci zastaví. A to málo s čím se setkáváme je abychom věděli že oni nespí a přesto že nejsou vidět tak jsou. Je to hnusný neviditelný a nehmatatelný svět. Přesto se musíme konečně semknout stát se jednotou a jednou pro vždy jej ne zastavit ale zcela zničit. Pokud pochybujete o tomto neviditelném a hnusném světě, pak musíte také pochybovat o tom neviditelném dobrém světě, o Bohu jako takovém, andělích a všemu ostatnímu mezi nebem a zemí. Není totiž jen jedna strana a nemůžeme se tvářit že ta druhá není. Jsem docela zvědav co přinese pozítří tedy 14.4.2021 poslední společné veřejné pročištění docela se na něj již nyní těším. Přeji všem jen to nejlepší.
S Láskou a v Lásce Kája

Přidat nový příspěvek