Jsem si jistý, že jsem zde včera po pročištění vložil příspěvek, ale nějak se vytratil,. Náhody nejsou, přesto se stalo. Nicméně jej tedy zde vložím znovu. Proběhlo poslední veřejné pročištění jehož cílem bylo především zastavení zjevného fyzického zla. Při tomto posledním pročištění bylo celkem zničeno více jak 4 600 entit a odvedeno bylo 32 Duší. Osobně za sebe jsem z celkovým výsledkem velmi spokojen a vnímám změny ke kterým za dobu pročišťování došlo. Nemám v úmyslu se zde o tom rozepisovat protože to by byla vcelku ztráta času, kdo chce ten vidí a slyší a kdo nechce ten zůstane slepým a hluchým. Využiji tohoto času zde trošku jinak. Dnes byl zcela mimořádný den. Jednak tím, že nás zde navštívila samotná Maruška a toho si s Radkou skutečně hluboce a nesmírně vážíme takže to byl pro nás dnes opravdu sváteční den, měli jsme možnost osobně a dlouze diskutovat o všem možném mezi nebem a zemí a pokud by nás mnozí slyšeli jistě by nás považovali za blázny. Tohle však dnes skutečně neřeším a ať si každý myslí co sám jen chce, veřejné pročišťování do kterého se skutečně mohl zapojit kdokoliv kdo jen chtěl tak skončilo. Nicméně má či naše práce zde nikoliv a dále a jak již bylo sděleno budu osobně pokračovat jinak. Večer jsem měl v plánu po tak nádherném dnu kdy Radka ještě dělal pročištění věnovat čas psaní, ale vyrušila mne z toho informace od naší vlády, kdy obvinili Rusko z teroristického útoku a vyhostili 18 diplomatů. Obvinili ty kterým bychom měli být vděční a které jsme před 76 lety vítali jako naše osvoboditelé. Tento krok pokud se ještě dočkáme toho že se historie bude učit tak nesmazatelně do naší historie zapadne. Je to nejčernější den historie samostatné české republiky a naši vládni gauneři a to je velmi slušné slovo se snaží vyprovokovat válku a to za každou cenu, ukazuje se že koronavirus byl a stále je jen kouřovou clonou a za tímto závojem se dějí a připravují věci které nám mají zůstat skryté, ukazuje se ale také podstata čištění které jsme zde do 16.4.2021 pravidělně dělali a kde se žádalo aby každý začal ukazovat svou pravou tvář,. Že tohle jsou mimo jiné dopady pročišťování je pro mne jasné a jiné o tom nemám v úmyslu přesvědčovat. Je vcelku dobře odhadnutelné co bude následovat a co můžeme čekat. A věci se budou „zhoršovat“ z jistého pohledu a to do doby než se naše vědomí posune výše. Máme možnost věci vyřešit postavit se jim a jednou pro vždy zlo ne již jen zastavit ale zbavit se jej pro vždy a nebo jednoduše zhyneme jako lidstvo v této podobě budeme jako již několikráte z povrchu země vymazáni. Dnes o tom nepochybuji, a ti z vás kteří se zde nějakou „náhodo“ dostanete a seznámíte se s texty si uvědomte prosím, že pokud jsou andělé a jejich jakési energie je i druhá strana a ta má také své energie, Byli to jsou to a zůstanou to ony neviditelné energie, pro nás neviditelný svět a přesto existuje. To že dnes řada z těch okolo nás nemá Duši ale jen fyzické tělo je nepopíratelným faktem. Slavní esoterici všeho druhu, kteří se rojí jako kobylky někde v Africe by měli být na pozoru a uvědomit si jaké zlo šíří a páchají. I mnohých těch se všechna pročištění týkala. Přál bych aby se všichni měli dobře a prožívali lásku, ale k tomu aby tomu tak bylo nás čeká ještě dlouhá trnitá a velmi, velmi bolestivá cesta.
S Láskou a v Lásce Kája
poslední veřejné pročištění
Datum: 18.04.2021 | Vložil: Kája