Jaké to bylo poslední měsíc – díl druhý

30.05.2015 17:28

Po úspěšném a opravdu dokonalém očištění a vyčištění Míly, kdy jsme poprvé úspěšně někomu odstranily nějaký čip či implantát neživé formy z těla se věci na chvíli malinko změnily. Změnily se v tom, že Míla opravdu pociťovala obrovskou úlevu, měla radost a stále o tom povídala jak není unavená jak je jí dobře. Samozřejmě, že toto sdělila také svým nejbližším kamarádkám a jedna z nic se hned ozvala s tím abychom ji pomohli, že v sobě něco má už celé roky, že to ví jen ji nikdo nevěří. Dokonce přesně věděla kde kdy a jak k tomu přišla. Přislíbil jsem pomoc ale ne v tu chvíli protože jsme před sebou měli opravdu ještě kus práce a jeden můj osobní cíl.
Potřebovali jsme urychleně napojit zbývající energetická místa a bylo jich před námi ještě pět a navíc jsem vnímal a slíbil že všechny ty energetické body, které jsme kdy vytvořili vyčistíme stejně jako jsme to udělali v Egyptě. Jen jsem také říkal, že to neudělám dříve dokud nebudou napojeny všechny, protože jsme neměli zájem je zbytečně vyplašit a provokovat. Chtěl jsem to udělat najednou. Říká se, že pokud chce člověk mír tak se musí připravit na válku a já se na ni chystal. Věděl jsem a uvědomoval jsem si, že nic z toho k čemu se chystáme nebude jednoduché a nevíme co to přinese. Z druhé strany oba s Mílou jsme věděli a stále to víme, že toho nejde nechat, nebo to omezit, protože jsou na nás zaměření ví o nás a jejich úkolem a cílem je nás v podstatě ne zastavit, ale zničit. Oba jsme si vědomi toho, že můžeme být jen lepší než oni, ale nechat toho by nám nic nepřineslo, nikdy by nám ani našim blízkým nedali pokoj. Zažili jsme tolik útoků na sebe sama, že už to nejde ani spočítat. Byli jsme svědky tolika úroků na naše blízké přes které nás chtěli zastavit že to také už nejde ani spočítat. Jen díky tomu co jsme se naučili co nám bylo dáno k čemu jsme se dostali a propracovali jsme byli schopni obstát a ustát to jaksi do dnešního dne. Jen je toho už opravdu moc a měli bychom začít i naše životy dávalo rovnováhy. Vždy jsem říkal, že to přijde jen toto vše musíme dokončit pak se něco musí už změnit.
A tak jsme napojovali jedno energetické místo za druhým a do toho se objevili občas nějaké informace, ale moc jich nebylo. Míla si nevěřila, říkala, že napojení nemá že se spletla a že si nevěří. Někdy mne to nadnášelo na židli protože to, že jsme nebo ona vstoupila do jiné pyramidy a nepoznala to, nebylo splést se tohle nás přivedlo dále a mělo to tak nepochybně být. Říkal jsem ji že z jedné strany zde obhajuje ty co zde vytvořili rituál šesti křížů a stejně tak ty co jej šíří a nechce, abych zveřejňoval jména, že splést se může každý a z druhé strany svoje „pochybení“ což nepovažuji já sám za pochybení nechce přijat. A dokud jej nepřijme a nezačne krůček po krůčku znovu nic se nezmění. Ona to napojení samozřejmě má jen si nevěří to je celé. Snažil jsem se vysvětlovat že její omyl nikdo na sobě nepocítil nikomu tím neublížila ani nikoho nijak nepoškodila a znovu jsem opakoval že díky tomu jsme se dostali dále že to takto mělo být. Namísto toho ti co stvořili rituál šesti křížů a je mi jedno v jaké víře zda v dobré či nikoliv, tak ti poškodili tisíce lidí a dnes již někteří umírají. A to se stále na světlo světa nedostaly další informace jak to s rituálem je k čemu byl stvořen a na koho a proč ony entyty pak sedají a podobně. Až toto jednou pochopíme pak nebudeme mluvit o tisících poškozených ale milionech poškozených možná miliardách. Rituál šesti křížů se přímo podílí na změně světového řádu, ale o tom někdy později a na jiném místě. Zde jsem chtěl jen ukázat nebo přiblížit, že jsme to neměli v tom posledním období jednoduché a to vedlo také k tomu, že jsme byli v té době jako na houpačce jednou nahoře jednou dole. Vždy se ale nakonec přišlo na to že mnohým z toho stála ona druhá strana a my se nechali nachytat a svést. Samozřejmě, že také díky tomu, že přes nás proudí takové množství energie tak se v nás čistí různé bloky a mnohé také v té chvíli vylézá na povrch věci které sami nemáme spracováné. Jsme lidé z masa a kostí a nejsme v ničem výjimkou procházíme jako všichni tím dobrým ale tak tím horším. Toto vše nás ale má nakonec učit a posouvat.
Intenzivně jsem se v tom celém období věnoval přípravě nových stránek, protože jsme věděli že přišel čas, kdy by měly vzniknout a byli jsme k tomu vedeni. Neznal jsem více jak měsíc nic jiného než počítač a spánek. Mezi tím jsme napojovali ty, kteří se ozvali a nebo čistili přednostně od rituálu šesti křížů ty, kteří se na nás obrátili. A je jich zde všude stále mnoho jen neví čeho se na sobě dopustili. Ne že by nevěděli že páchali na sobě rituál šesti křížů to dnes vědět samozřejmě musí jen se k nim stále nedostala informace co to k sobě sama vlastně provedli. A protože opravdu o všem nešlo psát na stránkách moji andělé o to více jsem usiloval, aby zde byly nové stránky, které budou na stránky moji andělé navazovat. Nechci dnes již rozhodovat o tom kdo je a kdo není připraven na to to nebo ono přijat. A tak i proto zde mají být stránky druhé a kdo je připraven ať na ně vstoupí a kdo ne ať zůstane jen u andělů. Říkám zde jen, ale není to tak myšlenko nebo si nevytvářejme za tím jen nějaké domněnky, protože ono to tak není, ale i to si musí každý umět sám v sobě srovnat.
Stále jsem v tom období řešil moje ruce, protože věci se nelepšily dokud jsem nepoužil onen jitrocel, přesto jsem chtěl vědět jak a proč tomu tak je. A musím podotknout,že to na mne nepůsobilo negativně věděli jsme že jde o čištění těla jen jsme nevěděli od čeho a jak. V práci mne to neomezovalo a klidně s tím dokážu pracovat ve smyslu napojování a čištění. Tohle nemá na nic vliv a na nikoho se nic z toho nepřenáší. To jen přes mé tělo jde více energie a mé tělo se od něčeho čistí.  A protože se tohle objevilo až po čištění v Egyptě pochopil jsem a dnes to vím možná z jistotou, že pokud zde budu čistit běžné věci a napojovat lidi tak se nic neděje. Jde přes mne mnoho energie, ale ne tolik když čistíme prostory od mrtvé formy , když odstraňujeme neživou formu jakéhokoliv druhu, kdy rozpustit toto vše není jako odvést několik malých entit z těla. To jsem si uvědomil, když se ony boláky objevily po vyléčení znovu a to opět jen několik dní od chvíle kdy jsme vyčistili všechny prostory které jsme kdy napojovali a kdy jsem z Míleny odstraňoval neživou formu.
Díky tomu všemu jsme se dostávali ale dále a já přicházel na nové formy na nové věci a začal jsem si uvědomovat jak to vše do sebe zapadá. Pochopili jsme, že i naše stránky jsou rušené a i oni dneska dokážou . každou chvíli jsme měli problém se spojením mezi sebou na skype a pokud jsme dělali něco složitějšího a nutně jsme toto spojení potřebovali museli jsme vše energeticky očistit a požádat naše patrony, aby se o to postarali a pak byl po dobu naši práce klid. Vím zní to neuvěřitelně ale je to tak, dokážou rušit jakýkoliv signál dokáží se napojit kdekoliv a na cokoliv. Oni i Oni.
Cituji:

Kája 7.5. - miláčku to ti musím říct hned škoda že spíš tak rád bych ti toto sdělil osobně....já už vím proč se toto vše dělo a k čemu nás to mělo přivést...víš ty jsi skvělý učitel ale já zase skvělý posluchač a někdy mi to trvá ale stejně na to přijdu jak to je......víš vzpomínáš si na tu větu jak jsi řekla když jsme začínali s R6K přesně jsem ji slyšel doslova...řekla jsi, že vše co bylo vytvořeno jde také změnit......a toto je ono už to mám už to vím proč to andělé k tobě pustili a dovolili to.....měli jsme to pochopit a poznat jak to je a jak se s tím dá zde pracovat.....no zbytek osobně protože to by tě porazilo co máme udělat a co s tím nyní umíme....jsi skvělá miluji tě....pááá....spát ještě nejdu ale musel jsem to  zde sdělit mám radost jen nevím zda ji se mnou budeš také sdílet protože budeš muset něco přijat......a je to fakt velkéééééééé miluji tě

Tak ještě jednou a pak jdu i já spát koukám že už je dávno nový den...chtěl jsem jít už kolem půlnoci a už jsem vypínal počítač a nedalo mi to nějak a tak jsem znovu otevřel svoje složky s ochranami protože mi něco říkalo že ty stránky mám pročistit a napojit ještě dnes......bylo to jako kdybych čistil tebe celý zdlouhavý proces a opravdu tam bylo něco negativního neživé formy a to dokonce už i na našich nových stránkách...vše jsem důkladně pročistil a napojil ale musím na to vytvořit jiné nové ochrany musíme už pracovat i s neživou formou....to je sice nějakým způsbem v ochranách zakomponováno ale ne jasně a zřetelně........hele a nyní jak to zde píšu tak to se mi ještě nestalo ale tak mě už třikráte natáhlo že jsem myslel že se pozvracím...tak toto jsem fakt ještě u čistění nebo po čištění v takové silné formě nezažil....no jsem zvědav co toto vše přinese protože dnes jsme je poškodili a to docela dost a nepochybně je to pro ně citlivá ztráta...dávej na sebe pozor lásko mám tě rád...jdu spát je mi fakt divně blbě...pá v uších mi píská jak nikdy...miluji tě

8.5. Milena - Kájo, ty jsi koumák, vždycky na něco přijdeš  já jen nechápu, k čemu jsme se to zavázali, na co jsme se to dali, já včera večer než jsem usnula tak jsem všem říkala, že taky potřebujeme trochu klidu, že takto se přece nedá pořád žít, vždyť si už nějakej klid taky snad zasloužíme, já jsem říkala, že nejsem žádná bojovnice, že jsem přece nepřišla bojovat a slyšela jsem hlas, že právě naopak, že prý jsem vždycky bojovala, že si mám vzpomenout na své životy, že jsem vždy byla bojovná, ale prooooooč ????????....... vždyť já vůbec nevím, jestli na toto všechno mám ještě sílu……ale je pravda, že je mi dobře, jak už mi dlouho nebylo, vůbec nejsem zadýchaná a ráno se mi dobře vstávalo, ale jsem taková z toho všeho zmatená, nechápu to, je toho zkrátka moc….proč to Bůh i andělé vše dopouští, nechávají, tak proč zrovna my dva máme bojovat, místo abychom spolu prožívali hezký život konečně…vždyt jsme chtěli žít někde v přírodě….v klidu
Karel-  pokud jsi kdysi pronesla větu že tohle je začárou ,tak nevím co na to řekneš nyní a vše mi do toho najednou zapadá. v noci jsem na chvíli neuměl usnout divný pocit ale znovu jsem se očistil udělal ochrany a pak spal
Milena-  všechno už je to dávno za čárou
Karel -  no oni to ti andělé nenechali jen tak ne proto že by to neuměli zastavit ale proto abychom my pochopili co můžeme udělat a co můžeme změnit sami do toho zasáhnout nemohou ale my dva ano
…… a v té přírodě budeme o tom nepochybuji chybí napojit tři místa a jedna důležitá věc končí a to nám otevírá dveře bez toho nemůžeme nic a jsme zranitelní a útoky mohou být , pak ne pak něco z toho končí a přichází změna a myslím že i bydlení v přírodě to bude hustý co se chystá

Milena- ale víš, že já jsem temné síly, entity vždy čistila a pomáhala lidem, ale jiné mimozemské civilizace nikdy, s těmi jsem nikdy nechtěla mít nic společného
Karel -  jsi jako ostatní v tomto zavíráme oči jako by ten svět nebyl a přitom je to právě tento svět který nás omezuje ničí a komplikuje vše kolem nás klidně si unáší lidi znetvoří je a podobně a my se tváříme že toto není ale opak je pravdou je a my dva to víme a můžeme mnohé  změnit
Milena - joooo, ale jak ? copak na to stačíme ?... dva lidi, co mají zachránit svět ??
Karel-  a věř že to budu měnit a "ničit" z tou nejčistší láskou a v lásce je to jen slovo to boj nebo ničit protože já to dělám v lásce k těm kteří za to "nemohou"
Milena - ty jo, proč třeba neděláš něco jiného, třeba nechytáš ryby, nebo nesbíráš staré vláčky ????????? cokoliv jiného

Čas neúprosně běžel a přišel pátek 15.5.2015
To byl den, do kdy měla být napojena všechna místa, pokud jsme chtěli dodržet, co jsme slíbili a podařilo se. Byl to víkend kdy jsem byl u Míleny, měl jsem osobní zájem na tom, abychom při tomto napojování jako při tom prvním byli opravdu spolu. V pozdních odpoledních hodinách jsme napojili a vytvořili poslední třináctý energetický bod, který měl být vytvořen.
Sobotu a neděli jsme prožili v jakémsi klidu a věcech mezi nebem a zemí jsme se moc nebavili. Domů jsem měl odjet v pondělí odpoledne protože dcera si vzala na pondělí volno a tak jsem s ní také chtěl ještě v klidu nějaký čas pobýt. No věci se nakonec vyvinuly jinak, protože ráno když jsem vstal jsem se necítil dobře bylo mi zima a něco na mne lezlo což nebývá zvykem.
Neměl jsem z toho dobrý pocit protože jsem za tím vším vnímal něco jiného než jen nějaký ten virus. Jako by nás zase chtěl někdo v něčem zastavit a my měli před sebou ještě pročištění těch třinácti míst. Stavili jsme se za Mílou do práce a myslel jsem že tam strávím pár hodin než mi pojede vlak ale bylo mi čím dále blběji a tak jsem si vyměnil lístky na vlak a jel dříve. Domů jsem se těšil ve víře že se vyspím a bude vše OK. Druhý den jsem zde měl napojovat paní na modrobílý plamen Květu života a to jsou vždy takové ty světlé okamžiky této práce v dané době.
Když jsme přijel domů šel jsem spát byl jsem unavený bylo mi zima. Ráno jsem jen napsal Míle že si dám čaj a jdu znovu do postele abych se dal dohromady a žádal jsem ji aby se na mne podívala že to jistě není jen tak, že za tou virozou něco je, že to má jen tak vypadat. Napsala, že Silva s Toníkem taky mají virózu a že nemám za vším stále něco hledat.
V průběhu týdne jsem ji pak několikráte žádal o stejné aby se na to zaměřila, že se za tím něco ukrývá že nejde jen o virózu a že to má jen tak vypadat. Nevěřila mi a odpověď byla vždy stejná vylež se, zajdi si k doktorovi je to obyčejná chřipka.
Nicméně nás čekalo jedno velké čištění a tohle se opravdu nedalo odložit a myslel jsem si, že strana temna nechce abychom něco podobného prováděli a tak se snaží tentokráte útočit přímo na mně a oslabit mne. Byl jsem však rozhodnut toto udělat přes jakékoliv překážky, které mi kdo do cesty postaví. Mělo to svůj důvod a to velmi vážný.

Milena - dobře tak večer můžeme ale podle mě by to bylo lepší zítra když mám volno, můžeme i dopoledne budu tam mít klid … to se udělá celé najednou ? nebo každé zvlášt  ????
Kája - jo to také můžeme zítra dopoledne jen nevím co to bude dělat přes noc, protože nachystané to mám a nevím zda to potvory jako vždy nevnímají. mohl bych to udělat sám k tomu nikoho v podstatě nepotřebuji není to složité jen si nemyslím že jsem schopen z tolika míst odvést ten bordel protože tam nejde jen o entity a duše ale také jakoukoliv mrtvou formu pokud na nějakém místě mají a to nepochybně mají základny pak se to musí rozpustit a to fakt nevím zda toto ustojím. jo uděláme to celé najednou s tím že když budeme čistit a odvádět tak to vezmeme asi po jednotlivých místech ale to zase jen proto abychom věděli kde bylo co jinak by mě to nezajímalo ….nemyslím že to dokáže jeden měli bychom to čistit asi oba
Milena - to každopádně nedělej sám !!!!!!!!!!!!!!!!!!!....uděláme to spolu, tak uvidíme když tak později večer, musím ještě něco nakoupit a než se dostanu domů
Kája - je mi to jedno kdy se to udělá jen jsem tě měl potřebu upozornit že přichystáno to je a víš jak to chodí sice nic nevnímám negativního ale........záleží na tobě jen moc času není protože 21.5.2015 je mimořádný datum což je pak den poté a to vrátíme zpět co jsme tehdy nezvládli....v jiný den to nejde, musí to být v tomto dnu ....můžu se ptát jak chci je to možné jen v tento den jiný není
a já toto udělám tomu věř….kdybych už nikdy neměl nikoho očistit a nikoho napojit toto udělám
a viroza to jistě je co mám na sobě to jsem nepopíral jen to není a nebyla náhoda čím dál tím více o tom jsem přesvědčen a věř že jsem měl co dělat dát se trochu dohromady a dodělat ty věci a o to zde šlo jako vždy abychom to nedokončili a všechno do sebe zapadá i to proč jsme měli tak rychle napojit ostatní místa , proč to máme vyčistit tím jim narušíme mnohé věci nepochybuji že ne na jednom ale na více z těchto míst jsou základny nebo časoprostorové brány a proto to musí být také uděláno předem všechno to zapadá a pak se můžu na vše z vysoka ale toto udělám ,ten svět je už v takových ruzných sračkách že tuhle misku vah tentokráte srovnám a nepochybuji že to poznáme a když ne nevadí budu klidně spát že jsem udělal maximum , tedy na čas než přijdeš zase s něčím

ano a tak ten večer 19.5.2015 jsme vyčistili všechna energetická místa, která jsme napojily. Bylo tam toho víc než jsem si uměl představit. Zrušili jsem spousty základen uzavřeli řadu časoprostorových bran. Vypálili a zničili mnoho živé i neživé formy. Dokonale jsem je ten večer poškodili. Měli jsem k dispozici ale již jiné věci a prostředky než když jsme začínali s rituálem šesti křížů. Nicméně i toto vše k tomuto rituálu vede a důsledky onoho rituálu jsou neskutečné jak pozměnily misky vah a jak měl tento rituál dopomoci k novému světovému řádu. Bylo mi v tu chvíli úplně jedno co bude pak, toto jsem chtěl udělat měl jsem k tomu tisíc osobních důvodů a navíc bez tohoto by nešlo uskutečnit to k čemu jsme se chystali následný den. O tom se zde ale v danou chvíli opravdu zmiňovat nebudu až někdy jindy možná.
20.5.2015 jsme ještě očistili jednu ženu od implantátů, které měla ve svém těle několik let a byla si toho jaksi vědoma. Podařilo se to, nepochyboval jsem o tom ale o tom také až na jiném místě.
Byl jsem unavený a můj stav se každým dalším dnem jen a jen zhoršoval. Každé dva dny namísto toho, aby se věci zlepšovali, přibývaly jiné a další zdravotní komplikace.
Já v tom měl jasno že to není náhoda a že nejde o chřipku a Mila mi stále opakovala to své. Dostávali jsme se do stavu nedorozumění ale z mého pohledu to bylo pochopitelné byl jsem neskutečně unavený.
Přišla neděle  24.5. a můj stav se ani náhodou nezlepšil a to už to bylo vlastně sedm dní. V pondělí ráno jsem se rozhodl že přece jen navštívím doktora a zkusím ona antibiotika, abych měl klid a možná tak nějak ukázal že je to jinak.
Míla měla dva dny volno zrovna a já měl pocit že přijede, samozřejmě že bych si to přál, jen z druhé strany jsem věděl, že si vzala nějaké směny navíc a měl jsem v tom zmatek. A pak co by zde dělala, nebyl jsem schopen ničeho byl jsem rád když jsem se dal na pár hodin denně dohromady a to na dobu kdy jsem musel pracovat.
K doktorce jsem zašel až pozdě odpoledne protože tam dříve nebyla a když jsem tak seděl v čekárně najednou se tam objevila Míla. Jediné co ze mne vypadlo byl malý usměv ale vnitřně jsem měl radost, kterou jsem ovšem neuměl dát najevo.
Dostal jsem velmi silná antibiotika pouhých šest tablet a tak jsem si říkal fajn tohle zabere.
Míla byla nakoupit doma uklidila a nachystala mi spousty čajíčků a nechutných jiných lektvarů. Vše jsem do sebe ale dostal protože jsem už chtěl pocítit úlevu.
V noci se probudila a říkala že neumí spát že ten dům není čistý. Říkal jsem že je to možné ale že ještě před dvěmi dny čistý nepochybně byl. Řekla že vnímala nějakou loď či něco podobného nad domem, která vysílá nějaké signály. Řekl jsem ji ať klidně spí že se o to postarám, že vím jak. Nechtěla tam zůstat sama a že půjde se mnou a tak jsme šili nahoru a já všechno pak čistil a ona jako vždy vnímala.
V tu noc jsme pochopili další věci kolem. Delší dobu jsme zachytávali signál a informaci o tom,že nám nestačí naši patroni, že se musíme napojit na zdroj. Dlouho jsme pátrali co tím zdrojem je zda to není nakonec sám Bůh slunce to jsme si mysleli. V tu noc jsme pochopili a přišli na to co je tím zdrojem, který máme používat a na který se máme napojit. Bylo to právě ono energetické místo v Opavě , které vzniklo jako první a my jsme nikdy nepřišli na to proč zrovna v české republice a proč Opava. Nyní jsme měli jasno , toto byl zdroj který máme do toho všeho zapojit toto je síla která nám má pomáhat toto byla a je čistá energie Jednoty zde pro nás , abychom ji používali a máme se napojovat stále kdy to potřebujeme. Hned ten večer jsme toho využili , loď zmizela Míla to vnímala.
Druhý den ráno jsem již měl na rukách znovu ty puchýře . začali se znovu tvořit a přitom vše bylo již zahojené nechápal jsem to a to byl teprve počátek.
Míla celý den něco kuchtila já ale do sebe stejně nic nedostal protože cokoliv polknout znamenalo nepředstavitelnou bolest. I ona již uznala, že je to asi trochu jinak a nejde jen o nějaké virové onemocnění. Přišel večer a mi fakt nebylo dobře a tak jsem seděl a „skuhral“. Míla říká hekáš. Neuměl jsem ani mluvit protože mi to vadilo uměl jsem poslouchat ale ji asi vadilo moje hekání a tak šla spát. Večer se mi pustila krev z nosu a tak jsem do ní drcnul, aby mi přinesla mokrý ručník. Přinesla dala mi jej, otočila se a spala dále. to mne docela překvapilo že ji nezajímalo jak mi je. Ráno jsme se snažil ji tohle vysvětlit, ale nerozuměli jsme si. Ještě než usnula tak řekla že tu zase něco je. Odpověděl jsem ji že to může klidně vyčistit že já nemám sílu. Řekla že je to zbytečné protože já to vše přitahuji jen svým hekáním a stěžováním si. Docela mne tento postoj překvapil a tušil jsem že se něco stalo jen jsem nevěděl co. Tím že jak říká hekám nemyslím si že jsme přecitlivělý ale mimo jiné tím rozpouštím bolest a opravdu mi v tom nebylo a není stále dobře. Mám pocit že jde o nějaký druh otravy jen nevím jaký a neumím to prokázat ale otrava to je a nepochází z tohoto světa. Vyčistím se vím to a i tohle přejde jako vše. Jak to bude dále se uvidí.
Ten den ráno po této noci se Míla sbalila a odjela. Nerozuměl jsem tomu nechápal jsem to, ale bylo to tak. Večer jsem zjistil že vymazala vše co patřilo k mé osobě a opět jsem nechápal proč. Pokud by to bylo jen mezi námi fajn je to v pořádku, ale toto vše je nepochybně jinak a já nevím jak ale tuším to.  Co mne v danou chvíli mrzí je, že ti co hledali a potřebovali informace, které byly na jejich stránkách tak je nemají. Neví co se přihodilo stejně tak to vlastně nevím popravdě ani já. čas ukáže jak to vše bude. V každém případě každý z nás já , stejně jako ona, nebo kdokoliv jiný musíme stále něco zpracovávat a přes nás proudí toliko energie, že se nám ukazují naše nezpracované vzorce. Nikdy by to, ale nemělo vést k tomu, abychom poškozovali druhé. Míla byla je a bude můj duchovní partner, toto nejde změnit ten je nebo není a my oba dva víme, že tomu tak je. To neznamená že spolu musí ti dva lidé být, ale to by bylo zase na dlouhé povídání. My oba víme, že se potřebujeme a že naše síla je jen ve spojení. Oba také víme co jsme na každém tom nově napojovaném místě slíbili a já to  nikdy neporuším. Dávám tím doufám jasný signál všem Šedivákům, stejně jako všem Reptiliánům a jiným bytostem pocházející z temtoty a šířící temnotu, že nikdy se mou k žádné dohodě nedojde a nezaprodám se. Budu dále tím kým jsem byl a vždy až do posledního vydechnutí budu světlem a budu jej svítit. Stejně tak toto vzkazuji všem lidským entitám, že mne nezastaví, protože vím jak se věci mají byl jsem u toho, prožil jsem to na vlastní kůži a prožívám to stále. Dám se dohromady a opět se postavím na nohy a uvedu se do rovnováhy. Nepochybuji, že jednoho dne se objeví odkaz na nové stránky na stránkách moji andělé, protože Míla ví. Tyto dva články nebyly psány, proto abych ze sebe dělal oběť a nebo naopak druhého kamenoval. Vůbec tomu tak není, toto jsou skutečné prožitky samozřejmě viděny mýma očima, ale podstata je pravdou v čem žijeme a co kolem nás je a toto zde jde.
S Láskou a v Lásce Kája

30.5.2015