Dobrý den,
vážení, na Vašich www stránkách jsem si již dříve hledala odpovědi související s různými otázkami na mé duchovní cestě a dnes po delší době jsem se na ně dostala zcela neplánovaně, ale jistě to tak mělo být. Ihned mne zaujaly všechny informace o napojení na modrobílý plamen Květu života, vše jsem přečetla téměř jedním dechem a po většinu doby jsem měla slzy v očích, u srdce pocit klidu, štěstí a lásky (nádherný pocit, na který jsem téměř posledních 14 dní zapomněla) a k tomu samovolně úsměv na tváři. Zároveň jsem hned po pár řádcích cítila úžasný příliv energie skrze ruce...
Velmi bych Vás chtěla požádat o napojení na modrobílý plamen Květu života mne a mých dvou nezletilých synů (žijeme sami). Údaje o nás:
…………………
Zároveň bych chtěla velmi požádat o čištění prostoru domu, kde žijeme:
………………..
Milý Kájo,
děkuji za rychlou a milou zpětnou vazbu. Pravda je, že již od dnešního rána se cítím úplně jinak - lépe, cítím se volnější, lehčí a nabitá energií - možná už jen vědomím toho, že jsem včera už pouhým kontaktováním Vás udělala cosi moc dobrého a správného pro sebe a pro věci příští. I teď při čtení Vašich řádků a psaní odpovědi se s radostí usmívám a cítím proud energie v celém těle - je to nádherné a úžasné :-)
Velmi děkuji za kompletní informace a potvrzuji, že termín pondělí ve 21:00 mi vyhovuje.
S Láskou a velkou úctou k Vaší práci Radka :-)
Milý Kájo,
popsal jste vše zcela srozumitelně a jasně. Mohu jen potvrdit, že i celý víkend byl pro mne výjimečný a příjemný a cítím se skvěle. Přiznávám, že nemám žádná očekávání - ve smyslu jakýchkoli zážitků při napojování - ale již samotný fakt, že to přijde a vím, že to bude dobré pro můj další život, mne naplňuje klidem a láskou a cokoli bude navíc bude takový bonus :-)
Mám v plánu včas si udělat volno a jít si s dětmi lehnout a pak uvidíme :-)
Mohu potvrdit, že mám celkem velikou zahradu se stromy a spoustou keřů a kytiček, trávník jsem o víkendu z větší části zrekultivovala, tak bude mít možnost ukázat se :-) Nepochybuji o Vašich slovech a o tom, že vše bude v dnech příštích viditelné i pouhým okem, ale i kdyby nebylo, to co cítím v sobě je zcela dostačující :-)
Hezký večer a budu se těšit na zprávu ráno!
Radka
z vašich dopisů Radka
Datum: 11.06.2015 | Vložil: Kája