Třetí čištění jsem konečně zvládla v bdělém stavu, alespoň většinu. Několik minut po začátku mi začalo hučet v pravém uchu a přestalo to v momentě, kdy mě vyrušil přítel, který evidentně nepochopil, co dělám a že k tomu potřebuji klid ( i když jsem mu to předem řekla), protože i poté na mě několikrát mluvil, už jsem na něj ale nereagovala. Hukot v uchu se poté vrátil, ale už ne tak silně a do toho mě sem tam píchlo na různých místech. Zbytek noci byl klidný. Následující den byl super, dlouho nepamatuju tak příjemný den, všechno klapalo tak, jak mělo, všechno tak nějak vycházelo. Přítel z ničeho nic pustil Čtyři dohody od J. Duška, přestože to ani neznal, a dokonce se mu to líbilo, je duchovnem nepolíben, ale přišlo mi, jestli to nemůže působit i na něj? U posledního čištění mě držel za ruku... Včera v noci jsem měla velmi zajímavé vhledy, třeba že člověk prochází zkouškami, které musí buď překonat nebo pochopit a tím se dostává do dalšího levelu. Co by se stalo, kdyby najednou přišel na Zemi nějaký "mesiáš" a všechny najednou by uzdravil a dal jim dostatek všeho, co by to znamenalo? Ráj nebo katastrofu? Měla jsem pocit, že bych měla lidem ukázat, jak jednoduché je léčit sám sebe, že stačí posílat si lásku atd, spousta takových informací až mi z toho šla hlava kolem, ale velmi zajímavé. Dnešek probíhal normálně, jsem trochu jakoby otupělá, těžko si vzpomínám na některé věci, zapomněla jsem doma peněženku, dvakrát! Mladší dcera už se uklidnila, hned po posledním čištění, jen včera v noci, jak se mi honily ty myšlenky, tak u toho nemohla spát. Starší dcera je v pohodě, zítra jedeme na kratší dovolenou, tak se všichni těšíme na změnu. S vděčností zdravím.
3. Hukot
Datum: 18.05.2016 | Vložil: Hana