Re: 12. ne-moc opět a všichni

Datum: 07.06.2016 | Vložil: Kája

Milá Hanko
jsem potěšen že vás těší moje komentáře, jak je uvedeno jsou moje a já nemusím mít ve všem a vždy pravdu. tu ale vždy nakonec najdeme v našich srdcích byť opět "omletá" věc zde přesto to zopakuji že ne vždy když si myslíme že to od srdce je to od něj opravdu je.
je potřeba věci naciťovat a to se dá naučit ale jako vše je to škola a vyžaduje to právě to věnování se sobě sama a být tím pozorovatelem.
nevím do jaké míry zde ledujete ostatní příběhy ale pokud je sledujete pak vám neušlo že někteří tuto službu ukončili a z mého pohledu tak nezvládli zkoušku která před nimi stála. okomentovat následně své rozhodnutí jde různě, ale kdo je pozorný a chce si udělat jasno ten si třeba přečte o čem a jak tito lidé psali když se hlásili do tohoto "programu" a to jsou všechno texty psány srdcem bez vyjímky a zdůvodnění proč končí když už teda napsali jsou psána pod vlivem jiné energie a srdce tam cítit není jen rozum. a každý ať si z toho vezme co sám chce protože je to o každém a na každém je to náš život. a z mé strany to není souzení kohokoliv kdo a to z jakýchkoliv pohnutek toto ukončil je to jen ukázka a konstatování na jasných příkladech. tohle není o nějakých slovech v nějakých článcích tohle je hmatatelné a není to smyšlené a v tom je hodnota každého jednoho příspěvku od každého z vás. i ti co odstoupili zde pro přicházející zanechali velké dílo k zamyšlení a poučení .
nicméně proč to píšu chtěl jsem tím říci že mnohdy stačí jen změnit úhel našeho vlastního pohledu na danou věc a najednou vše uvidíme jinak. já nemohu komukoliv z vás radit ani řešit vaše věci protože nejsem ve vašem těle a to co vy sami sdělíte je jen velmi malinkatý vzorek toho co se ve vašem těle a vašem okolí děje. vy sami musíte se stát pozorovateli a vy sami máte pak odpovědi ve svém nitru.
a to že vám bylo špatně má také svůj důvod a nebyl to bezpochyby bacil nikdy to tak není to jen nám mělo něco , něco říci. a co to je na vás abyste na to přišla. jako matka dětí by jste měla mít daleko lepší vnímání než kdokoliv jiný a než chlap stoprocentně. jste žena a ty jsou jemnohmotnější a tak bych mohl pokračovat ale v čase se to vše objěví. a jít nakupovat s dětmi do obchodů a zvláště do řetězců je skutečný "zločin" páchaný na svých dětech. není mnoho míst kde by byla horší energie než púrávě v nákupních centrech.
a času mne to vše stojí opravdu dost v průměru denně když to přepočítám asi tři hodiny, přesto nelituji ani jedniné minuty kterou jsem do toho vložil a ještě vložím protože zde vzniká opravdu za vaší účasti něco co si nedokážeme v dané chvíli ještě ani představit jakou bude mít a má již dnes cenu a ta každým dnem každým příspěvkem roste.
děkuji vám všem a nedělám rozdílu mezi těmi co ještě nedokončili onen měsíc mezi těmi co pokračují dále a nebo těmi co odstoupili, na každého se dívám stejně každého se stejně snažím pochopit a vcítit se do něj a ke každému mám a budu mít kdykoliv stejný přístup.
jen ti co odstoupili pokud jednoho dne budou chtít v něčem podobném zde pokračovat to již budou mít jako placenou službu a bez tohoto každodenního servisu ,což byla je a bude výhoda.
s Láskou a v lásce Kája