Trochu se ztrácím v čase, nedokážu si teď ani vybavit, jak a kde probíhalo poslední čištění. Celkově mám velmi špatnou paměť, zjistila jsem, že si často nepamatuju. Každopádně včera i dnes jsem měla konflikt s partnerem. Pokaždé ho vyvolal on, protože se mu nelíbilo, jak jsem zareagovala a dnes protože nebylo uklizeno. Dřív by z toho asi byla hádka, ale tentokrát jsem jen tak nějak vyslechla, jak on vnímá mě, je mi to líto, ale v podstatě s tím nemůžu nic dělat. Pak jsme si sedli a když jsem k tomu něco chtěla říct, tak odešel. Celé se to završilo tím, že jsem mu navrhla, jestli by se nechtěl připojit k tomu čištění a on to naprosto odmítl. Já jsem to asi věděla, proto jsem mu to za celou domů nenabídla, ale přesto mě to mrzí. Jinak jsme dnes s mladší dcerou zažily krásný den v přírodě, stala se mi zvláštní věc a to, že jsem ochutnala výborný dort a byl tak skvělý, že mi z toho začaly téct slzy. Včera jsem si koupila knihu Matrix Energetics a velmi dobře se mi čte, je to moc zajímavé, už se těším, až se dostaneme k nějaké praktické části a budu to moct vyzkoušet. Myšlenka, že všechno je nám k dispozici ve vesmírném depozitáři a stačí si pro jakoukoliv informaci jen zažádat je převratná a nemůžu se dočkat až to vyzkouším. Což mě znovu přivádí k myšlence na přítele, který mi řekl, že jsem au moc v oblacích, protože věřím, že vše, čemu věřím se splní. Cosi se mi tu nezdá, mám dnes pocit, že jdeme jiným směrem. Je možné žít s člověk, který jde jinam než Vy? Za otázka je tak blbá, že má v době už odpověď. No nic, snad se zase potkáme. Děkuji, Kájo i Vesmíre, díky Vám prožívám pocity štěstí a spokojenosti daleko více a v přítomném okamžiku. S láskou, Hana
13. zmatek
Datum: 08.06.2016 | Vložil: Hana