Hodně dlouho jsem přemýšlela, jestli budu pokračovat, přestože jsem původně chtěla a byla jsem z té možnosti nadšená,tak po přečtení článku moji andělé jsem o tom musela hodně přemýšlet. Na jednu stranu mě to vystrašilo a na druhou mi to připadalo jako přepírání osobního prádla na veřejnosti. Nakonec jsem si řekla, že to ale přece není moje věc a nemělo by mě to ovlivnit v růstu , a proto píšu tyto řádky. Uplynulých 30 dní byly bezesporu výjimečné. Především mě poznamenalo to, že jsem si každý druhý den udělala na sebe čas a vnímala jen sebe a své okolí, také sebereflexe je dar , který s vděčností přijímám díky této očistě, i jinak to bylo období velmi příjemné, věci plynuly tak nějak lehčeji. Za poslední týden ,kdy už nejsem napojená se událo spousta ne úplně dobrých věcí. Sice jsme za ten uplynulý měsíc byli celkově více nemocní , ale mám pocit, že jsme z toho vyšli více zdraví. Cítím velkou vděčnost , že jsem touto zkušeností mohla projít, dokonce jsem přemýšlela, že bych Vám napojení měla zaplatit, ale věřím , že máte s našimi zprávami nějaký vyšší záměr. Pozorování okolí je to, co mi z čištění také zůstalo. Ať už se jedná více o ezoterickou záležitost či psychologický rozvoj osobnosti díky soustavné práci člověka sama na sobě, vnímám minulý měsíc jako pracovní cestu , která mi pomohla podívat se do sebe. Pochopila jsem v mnohém i své bližní, což mi dřív dělalo často problémy. Ráda bych v seberozvoji pokračovala,proto prosím o napojení na modrobílý plamen květu života a to příští sobotu, jestli to tak vychází. Předem moc děkuji a přeji Vám jen to nejlepší, abyste nemusel v budoucnu řešit nařčení z nepravd,ale ani abyste nemusel o nikom psát takové věci, jako píšete v těch článcích. S láskou, Hana
Shrnutí
Datum: 18.06.2016 | Vložil: Hana