Příběh

Datum: 27.02.2018 | Vložil: Marie

Dobrý den přátelé, chtěla bych se podělit o jeden ze svých příběhů. Jsem na těchto stránkách úplný nováček a procházím čištěním, které Kája zveřejnil, a já dostala tu milost, že jsem je na FB zachytila. Je to pro mě zcela nová zkušenost a jsem ráda, že je. Něco jsem sem již napsala, dostala odpovědi, něco víc soukromého Kájovi do mailu, a dostala úžasné odpovědi. A jednu z nich chci ve stručnosti sdělit. Když ji hodně zjednoduším, tak zní: "neptejte se mne, ptejte se sama". Týkala se jedné mé zdravotní potíže, která ve vlnách ustoupí a časem zase jakoby bezdůvodně obtěžuje. A tak jsem si vyšla i v těch mrazech do lesa a na aploučku na sluníčku jsem se zeptala. A odpověď přišla s takovou rychlostí a razancí, že jsem jenom koukala. Bylo potřeba odpustit několika lidem, kteří mi - z mého pohledu - nepěkně zasáhli do života. Až se mi stáhlo hrdlo a vše ve mě křičelo "od pusťte mi prosím". A po chvíli, až se mi krk uvolnil, jsem celou cestu zpět mlela ono známé "miluji vás, omlouvám se, odpusťte mi prosím, děkuji". A vše se ve mně uklidnilo, přestalo mi bouchat srdce, hučení v hlavě, cítila jsem úžasné uvolnění, krásný příjemný spánek a další dva dny vnitřní klid a stále jsem v duchu jen děkovala. A když už jsem se začala radovat, že potíž je konečně za mnou, nebylo tomu tak, hezky se k večeru začala opět ozývat, aby mě při usínání a zase v noci už mírněji, ale přece potrápila. Takže jsem si uvědomila - ano, předchozí proces odpuštění je vpořádku, dostala jsem nějaký ten den oddechu, ale ještě to není vše, ještě je co řešit. I znovu jsem se ptala a netušila odkud co přijde. A přišlo - listovala jsem na těchto stránkách a otevřela starší Kájův článek o tom, jak je prováděno napojení na modrobílý´plamen květu života. Je tam s velkou pečlivostí a do podrobna vysvětlen každý jednotlivý krok příprav i vlastního obřadu i se všemi upozorněními na možná rizika. A právě u těch rizik mě něco pořádně "trklo". Vždyť jsem někdy v loňském létě četla jednu z posledních knih od Kerstin Simoné, kterou prezentuje jako chaneling od samotného Thovta a v jejím závěru je popsaná doporučená meditace. V podstatě návod, jak se napojit nahoru přes vyšší čakry k nǎsemu slunci a přes něj k centrálnímu slunci (termíny autorky), a dolů do centra země k srdci země(opět termíny autorky). Bohužel bez přípravy, čištění, dovolení se, bez průvodců atd. Párkrát jsem si s tím pohrávala a zkoušela, no a od té doby mám potíže, které se zatím stále ozývají, i když to nejhorší je snad už za mnou. Klasická medicína usoudili, že to je vysoký tlak jeho "léčba" nejen že nepomohla, ale ještě vše zhoršila. Takže jednoznačně bez léků, když tak nějaké zklidňující bylinky, ale to je jen berlička, i když příjemná. Při vlastním čištění je vše v naprostém klidu a harmonii. A tak trpělivě hledám dál. I to je výuka a snad pomůže dalším vyvarovat se zbytečných chyb. S přáním krásných dnů a poděkováním všem kdo si příběh přečtou, s úctou Marie

Přidat nový příspěvek