V případě zájmu zde můžete zaznamenat svůj komentář. Formulář pro vyjádření naleznete vždy až dole na stránce. 

Do kolonky jméno zadejte své jméno - do kolonky titulek zadejte vždy název " článku" ke kterému se vyjadřujete.

Z minulosti jsem poučen a tak jakýkoliv urážlivý či jinak nevhodný komentář bude vymazán.

Diskusní téma: Prostor pro diskuzi 2023

Už dloho

Datum: 30.07.2023 | Vložil: Pavla

Zdravím,už dlouho vnímám a cítím,že Země setřásá lidi,který tu nechce.Naštěstí je nás už hodně po celým světě co začíná chápat,ikdyž pořád málo aby se zachránili všichni,ale je to v pořádku,i když každý přijde o někoho koho má rád.

čas na probuzení

Datum: 12.04.2023 | Vložil: hana

Ano úplně se vším souhlasím.Ano jsou to vesmírné zákony.Moc děkuji za krásná moudra.Ano to jsou opravdu vesmírné zákony.Děkuji,děkuji,děkuji.

Re: čas na probuzení

Datum: 25.04.2023 | Vložil: Kája

Přeji hezké tady a teď milá Hanko a děkuji za těch pár hezkých slov, protože vyjádřit se zde, chce přece jen kousek odvahy. Používáme slova, protože jsme pozapomněli na telepatií a slovo je v podstatě energie. Je pak jen na nás samotných jakým nositelem energie ona slova jsou. Já vám děkuji za onu krásnou energií obsaženou v daných slovech. A k těm vesmírným zákonům bych dodal v dané chvíli asi toto. Jako lidstvo tím mám na mysli lidské bytosti s Duší jsme se dostali do úpadku, protože jsme podlehli ZLU, které od nepaměti mělo jediný cíl a tím cílem bylo odpojit nás ( náš fyzický svět) od toho duchovního. Bohužel se jim to podařilo a tak žijeme v úpadku a hledáme cesty k návratu. Tím návratem zde není myšleno nic menšího než opětovné propojení tohoto našeho fyzického světa zde plně se světem duchovním. Až se nám tohle podaří pak bude zde na zemi skutečný ráj. Pokud se nám to nepodaří pak jako lidstvo zde skončíme. A protože jsme ve skutečném a hlubokém úpadku tak toho víme jen velmi, velmi málo o těch skutečných duchovních či vesmírných zákonech. Nicméně je to jen a jen na nás samotných abychom se probudili a tyhle dva světy opět propojili. Je to možné jde to vím to, jsem každou buňkou svého těla přesvědčen že ano. Mějte se hezky a přeji vám upřímně každé hezké tady a teď.
S Láskou a v Lásce Kája

Čas probuzeni

Datum: 02.02.2023 | Vložil: HankaQtenola

Kájo neznám tvoje stránky, ale plně rezonuji, a přiznám se že se smutkem v duši, s tvými slovy.
Jsem s vámi v lásce.

Re: Čas probuzeni

Datum: 02.02.2023 | Vložil: Kája

Děkuji milá známá neznámá a kéž by bylo podobných bytostí více. Texty zde v současné době uvedené mají hodotu v tom, že nad nimi můžete filozofovat z různých uhlů pohledů celé hodiny a přijde den, kdy lidstvo bude muset opět nastoupit na tu jedinou správnou cestu.Kačdá má buňka v těle rezonuje s tím, že tento systém ve kterém se dnes nacházíme se musí a také se zcela zhroutí a až v té době pochopíme.
Přeji vám ať prožíváte každé vaše tady a teď jak nejlépe umíte a můžete protože neznáme dne ani hodiny.
s Láskou a v Lásce Kája

Čas probuzení

Datum: 05.01.2023 | Vložil: Maruška

Milý Kájo,
přesto, že jsme v častém kontaktu, a o skutečnostech, které jsi popsal, jsme v poslední době nejednou diskutovali, tak v této psané podobě je dané téma naprosto jasné, zřejmé a srozumitelné.
Je v úplném protikladu či kontrastu všech možných “sladkobolných” textů, ať už prezentovaných hlavním proudem nebo alternativou. O to víc je však poznaná a popsaná skutečnost reálná. A realita ťuká na dveře našeho lidského bytí. Snad každý, kdo tento text přečte, si uvědomí a pochopí, že nám lidstvu, ještě jednou a skutečně už naposledy byla dána možnost se vzpamatovat, probrat z lenosti a pohodlí a ten krátký čas, který ještě máme správně využít.
A přesto všechno, že na mnohého může tento text působit chmurně a beznadějně, v závěru upozorňuješ na skutečnou a pravou naději. Naději spočívající ve vesmírných zákonech. Jediné, které platí stále, nemění se, nelze je obejít ani ohýbat. Lidstvu byly dány od jeho počátku. Jsou trvalé, věčné, k pochopení jednoduché. Jen se jich držet.
Kájo, děkuji za tento text, a přeji všem čtenářům pravé a čisté porozumnění, vykročení tím správným směrem.
Srdečně a ze srdce Maruška

Re: Čas probuzení

Datum: 05.01.2023 | Vložil: Kája

Texty zde zveřejněné slouží především pro náš osobní růst a pro zaznamenání některých přicházejících informací, protože jak Radka ráda říká: tomu co a jak píšeš či sděluješ stejně nakonec porozumí je tak 5 nebo 6 lidí: To ale vůbec nevadí protože až projde ono desetietí nebo lépe řečeno v tom desetiletí které je před námi přijde doba, kdy lidé budou hledat, prosit a dívit se proč se tohle čeho budou svědky a co jim vstoupí do životů událo. no a pak přijde ten čas kdy ten zbytek co zůstal bude hledat. Přál bych ovšem každému kdo zde zavítá aby pochopil.
S láskou a v Lásce